,

Selon Sophie Superior Cork Mat

(1 vásárlói értékelés)

27,900 Ft

Szappanos törlőkendővel, vagy puha kefével egyszerűen tisztíthatod, végül töröld át egy enyhén nedves törlőkendővel, és hagyd megszáradni.

___

Méretek:

Hosszúság: 183 cm
Szélesség: 66 cm
Vastagság: 0,5 cm
Súly: 3,5 kg

___

Válassz hozzá fekete, vagy krémszínű hevedert (az ár része), és a választásodat írd be a megrendelésed megjegyzésébe!

___

Availability: Készleten

Kategóriák: ,

Miért válaszd a Selon Sophie Superior Cork Mat-ot?

A legkényelmesebb gyakorlásod mellett a környezetünk, saját magad, és családod védelme érdekében!

Ez az egyetlen olyan jógamatrac, amely valóban kizárólag természetes, fenntartható és környezetbarát anyagokból készült:

  • Portugál parafából, melyet a paratölgy természetes úton leváló, lehántott kérgéből állítanak elő kémiai adalékanyag nélkül. Ezek a fák néhány év alatt újra növesztik a kérgüket, így ehhez egyetlen fát sem kell kivágni, többszáz évig élnek.
  • Természetes kaucsukból, melyet szintén a fák kivágása nélkül nyernek ki Ázsiában, hogy első osztályú gumit készítsenek belőle.

Míg PVC és PU (poliuretán) matracok mesterséges anyagokból készülnek többszáz liter víz felhasználásával matraconként, és rákkeltő, vagy sokak szerint akár a kisgyerekek agyi fejlődését károsító anyagokat tartalmazhatnak, a parafa matracok valóban környezetbarát, természetes és kényelmes kiegészítői a jóga gyakorlásának.

Ezen felül izzadás esetén is teljesen csúszásmentes, stabil fogást és tapadást biztosít. Tartós, és a parafa felületről minden folt egyszerűen, szappannal eltávolítható.

Selon Sophie Superior Cork Mat termékről 1 értékelés

  1. Hidasi-Gercsák Klaudia

    Először meglepett a súlya, de aztán megértettem az okát. Sosem volt még olyan matracom, amiben ennyi tartás volt, kipróbálás után azt mondhatom, hogy tényleg nem csúszik rajta a kezem (teljesen új élmény többféle matrac kipróbálása után), nagyon kényelmes rajta tornázni, jógázni, így nagyon örülök neki. Bátran ajánlom, a legjobb matrac, amit valaha használtam.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart