Szia! Zsófi vagyok. Gyere és jógázz velem! 🧘🏽‍♀️

A világban minden okkal történik, így hiszem, hogy az sem véletlen, hogy rátaláltál az oldalamra.

Hadd mutatkozzam be neked néhány sorban:

Nebojsza Zsófinak hívnak, Hatha, Kismama jógaoktató és Mobility Trainer vagyok. 

 

Te pedig, lehetsz a jógával csak ismerkedő, lelkes kezdő, vagy rendszeresen gyakorló, haladó jógázó, biztos vagyok benne, hogy az óráimon te is megtalálod majd a fejlődés lehetőségét.

Számomra az egyik legfontosabb tanítás, hogy a jógában semmit nem erőltetünk. 

Így magát a jóga gyakorlás elkezdését sem szabad siettetni, tapasztalatból mondom, hogy akkor jelenik meg az életünkben, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Hozzám többször kellett bekopognia, mire felismertem az igazi arcát: mindazon túl, hogy jótékony hatással van a szervezetre, formálja és erősíti a testet, ugyanilyen hatással lehet a lélekre is.

A mozgás születésem óta az életem szerves része, mégis egyik formájában sem tapasztaltam ennyire mindazt, ami számomra mára a legfontosabb lett (és a mai világban egyre nehezebben megvalósítható): időt szakítani, hogy törődni és kapcsolódni tudjak önmagammal, a jelenben élni és figyelni a testem és a lelkem jelzéseire, megadni neki mindazt, amit megérdemel. Hálával fordulni felé, táplálni és gondoskodni róla.

Megtanulni elfogadni és alázatosnak maradni.

Immár évek óta jógázom, második éve oktatóként vendégeim gyakorlásait és fejlődését segítem nagy örömmel és odafigyeléssel.

A nemzetközi jógaszövetség (World Yoga Alliance RYT-200) által akkreditált Hatha jóga oktatói diplomával rendelkezem és  kismama jóga oktatói továbbképzéssel. 

További nemzetközi tematikus képzésen vettem és veszek részt jelenleg is (Moon Cycle Yoga / Holdciklus jóga és Női jóga képzés).

Magánórák (1-2 fős):

A magánórák nyújtanak legjobb alkalmat az elmélyülésedre és egyben a fejlődésedre, ilyenkor én is csakis rád/rátok hangolódom, figyelek és segítelek.

Egy előzetes beszélgetést követően a személyes erőnléted, tapasztalatod és egészségi állapotod (esetleges sérüléseket és más tényezőket szem előtt tartva) alapján teljesen rád, személyre szabott ászana sorozatokkal, playlisttel és kellemes relaxációval készülök majd.

Lehet a cél a testi-lelki harmónia, koncentráció javítás, az izmok nyújtása vagy lazítása, egész napos ülőmunka következtében kialakult rossz tartás javítása, test erősítése és formálása, az az egy óra csakis rólad, és a fejlődésedről szól. Lehetőséget teremtünk arra, hogy önmagadban elmélyülve érhesd el a céljaidat.

Csoportos órák:

Jellemzően 6-20 fős alkalmak, melyekre rendszerint tematikus gyakorlásokkal készülök, melyek kellemesen átmozgatnak, feltöltenek.


Az órák kezdők számára is könnyen követhetők, ugyanakkor kihívást is tartogatnak a tapasztalt jógázók számára.


Jelentkezz hozzám Te is, és a további részleteket üzenetben vagy telefonon egyeztetjük.


Várlak sok szeretettel!


Zsófi

Jógázz velem te is!

* Bejelentkezéseddel elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót

Shopping Cart